Welkom bij Goll

Eric J. Goll is de oprichter van Goll AdviesGroep.
Binnen de groep is jarenlange ervaring aanwezig op de diverse specialisaties zoals sinds 1 januari 2014 aangepast benoemd door de AFM op de vergunning. (Klik hier voor meer informatie) Medewerkers met klantcontact mogen slechts adviserend zijn indien de juiste diploma’s daarvoor behaald zijn. Uiteraard is dat bij Goll het geval.

Naast de vaste medewerkers heeft Goll ook een uitgebreid netwerk van experts die indien benodigd kunnen worden ingezet, zoals onder andere makelaars, taxateurs, notarissen, advocaten, accountants en fiscalisten. Werken voor en met Goll betekent in ieder geval: gedreven, klantgericht en vakkundig zijn.

Van financiële overheidsinstellingen tot banken en verzekeraars: wij hebben de kennis en de contacten. Daarom kunnen wij voor iedereen en in elke situatie op relatief eenvoudige wijze een compleet financieel overzicht bieden. En, ook heel belangrijk, wij zorgen ervoor dat onze kennis van de financiële producten en de markt waarin wij opereren, altijd actueel blijft.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Goll kunt u met alle vertrouwen uw financiën onderbrengen. Kies voor zekerheid, ons bewijs is ons persoonlijk maar vooral deskundig advies. Daarnaast verwijzen onze clienten graag en met regelmaat door en tot slot heeft u de zekerheid van organisaties waarbij we zijn aangesloten.

Natuurlijk hebben wij alle benodigde papieren en diploma’s. Om u een indruk te geven conform nieuwe benamingen sinds 1 januari 2014:  Erkend hypotheekadviseur, Erkend hypothecair planner, Pensioenen, Schadeverzekeringen Particulier en -Zakelijk, Vermogen, Inkomensverzekeringen, Zorgverzekeringen en Consumentenkrediet.

Onze medewerkers met klantcontact (adviseurs) zijn all round opgeleid en volgen regelmatig studies om bij te blijven. Recente voorbeelden hiervan zijn: DSI beleggingsadviseur, Erkend Aankoopbemiddelaar, Hypothecair Planner, Financieel Planner en Financieel Echtscheidingsadviseur.  Bijblijven op alle gebieden is noodzakelijk in een branche die permanent in beweging is door wijzigingen in wet- en regelgeving en samenleving.

Goll AdviesGroep is aangesloten bij:

  • AFM : Autoriteit Financiële Markten
  • Stichting FFP: Federatie Financieel Planners
  • SEH: Stichting Erkend Hypotheekadviseur
  • Adfiz (voorheen NVA&NBVA)
  • KiFiD: het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
  • NVHP: Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners
  • Erkend Aankoopbemiddelaar

Hoe werken wij
Wanneer u contact met ons opneemt en financieel advies wilt, maken wij in eerste instantie een analyse van uw huidige situatie. Welke verzekeringen hebt u afgesloten en wat is de looptijd hiervan, wat is uw gezinssituatie (inwonende kinderen, studerende kinderen) en welke risico’s wilt u afdekken? In een uitgebreid inventarisatiegesprek komen al deze vragen aan bod.

Wanneer wij een compleet beeld hebben van uw huidige en toekomstige leefsituatie, kunnen wij een passend financieel pakket aan u voorleggen. Hierop kunt u uiteraard wijzigingen en aanvullingen aanbrengen op het moment dat er veranderingen in uw leven plaatsvinden.

Ons doel is om te allen tijde flexibel maatwerk te leveren, gebaseerd op de beste producten tegen de gunstigste condities.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord