Binnen Goll Financieel Advies behoren alle complexe financiele producten.

Binnen Goll Financieel Advies kunt u tercht met al uw vragen en wensen over hypotheken, levensverzekeringen, vermogensvorming, beleggingen en overlijdensrisicoverzekeringen.

Aangesloten instanties

Vanwege de hoogstaande kwaliteit van ons werk hebben wij aansluiting en certificering bij onderstaande landelijke instanties verkregen.

Voor meer informatie over de betreffende instanties, klik op onderstaande links.

FFP
Financieel planners die zijn aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP) onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Uitsluitend dan mogen zij het FFP-keurmerk dragen.

Werkwijze FFP
De hoge kwaliteitseisen van de FFP hebben betrekking op zowel vakinhoudelijke kennis, als gedrag en aanspreekbaarheid. De vakinhoudelijk kennis wordt door middel van een examen getoetst bij de toelating. Gedurende de certificering wordt de kennis bijgehouden door permanente educatie. De Commissie van Toezicht van de FFP ziet toe op de naleving van de Gedragscode en behandelt in dat kader geschillen en klachten.

Ook wij zijn gecertificeerd!
Een gecertificeerd financieel planner (FFP’er) is in staat om u integraal te adviseren over uw financiële toekomst. Uw financiële planning is bij elke FFP’er in goede handen. Er zijn ruim 3.000 gecertificeerde financieel planners in Nederland.

Voor meer informatie: www.ffp.nl

Erkend Hypotheek Adviseur / Erkend financieel Adviseur

De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies.

Werkwijze SEH
Zij doet dit via een erkenningsregeling voor hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. De erkenningsregeling is bedoeld voor hypotheekadviseurs die werken bij een bank of een andere hypothecair financier, assurantietussenpersonen, makelaars, intermediairs en zelfstandige bemiddelaars.

Ook bij Goll is erkenning in huis
De erkenning is persoonsgebonden; elke Erkend Hypotheekadviseur heeft de benodigde diploma’s behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden.

Kifid

Is het onafhankelijke loket voor het beslechten van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.Elke bank, verzekeraar, intermediair of andere financiële dienstverlener is vanaf 1 april 2007 verplicht zich aan te sluiten bij Kifid. De leden zijn opgenomen in een openbaar register. Op die manier bieden wij de mogelijkheid om na te gaan of een financieel product of dienst wordt geleverd door een financieel dienstverlener die is aangesloten bij Kifid. Daarmee is de consument verzekerd van een klachtrecht.Voor meer informatie: www. kifid.nl

AFM
Autoriteit Financiële MarktenDe AFM houdt toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeren. De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking van kapitaalmarkten.Voor meer informatie: www. afm.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord